söndag 8 februari 2009

En tur på stan

I lördags blev det en liten runda på stan, med min stora tjej som är fyra år. Hon tycker att det är skoj att följa med och strosa, men det gäller att ha en portion tålamod med sig, för hon är både högt och lågt. Hon är en sprallig och självsäker tjej som är väldigt öppen, och pratar med allt och alla;-)
Det blev några små inköp, på vår lilla runda. När vi var inne på Röda korsets "kupan" fastnade hon direkt för det här skärpet....:-) Det kostade 5 kronor, och hon ville väldigt gärna ha det till sina utklädningskläder. Utklädningskläder är något av det som hon leker mest med. Dagarna varvas mellan Pippi, Madicken, Birk, Polis, Fin dam, Sjörövare, Spöke, Monster......så skärpet kommer med all säkerhet till nytta.
Lilltjejen växer fort ur sin kläder, och det var dags för en välbehövlig påfyllning av basbodys. Till min glädje hittade jag enkla vita bodys på Lindex, i ekologisk bomull. Det fanns nu en hel del mer ekologiskt på barnavdelningen, och mer var på väg in, enligt butiksbiträdet. Det går åt rätt håll...

Inne på röda korset hittade vi också ett par sockar till stora tjejen. De har stickats av en sygrupp hos Röda korset av restgarner. Varma gosiga och nödvändiga på våra kalla golv.





Inga kommentarer: